Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura battığını görmek

Rüyada çamura battığını görmek

Rüyada çamura battığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, zaaflarına kapılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada çamura battığını gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada çamura batmadan yürümek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Rüyada çamura battığını görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının çamura battığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işarettir.

Rüyada birini çamura batmış görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada çamura batan birini görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine inanılır.

Rüyada çamura batan birini kurtarmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada çamura batmış adam görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments