Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur ve yağmur görmek

Rüyada çamur ve yağmur görmek

Rüyada çamur ve yağmur görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına rivayet eder.

Rüyada çamur ve yağmur gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada çamurlu yağmur görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada çamur yağmuru görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada çamur ve yağmur görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada yağmurlu çamurlu yolda yürümek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yağmur sonrası çamur görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, ekmeğinin çoğalacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine inanılır.

Rüyada yağmurda çamurda yürümek her anlamda feraha kavuşacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada yağmur çamur görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahat bir dönem yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments