Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur yağmuru görmek

Rüyada çamur yağmuru görmek

Rüyada çamur yağmuru görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, arabasını ve toprağının olacağına, ticarette başarılı olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur yağmuru gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Rüyada yağmurlu çamurlu yolda yürümek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek istenmeyen bir yolculuğa, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu yağmur görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada çamur yağmuru görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur sonrası çamur görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur çamur görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, tamamen içine kapanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çamurlu yağmur suyu görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur ve çamur görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments