Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur ve kar görmek

Rüyada çamur ve kar görmek

Rüyada çamur ve kar görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, değer göreceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalettir.

Rüyada çamur ve kar gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada çamurlu kar görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Rüyada kar ve çamur görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kar çamur görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada çamur ve kar görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı çamur görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada arabayla çamurda gitmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, üzüntülerinin son bulacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını çamurlu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu suya düşmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments