Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın mızrak görmek

Rüyada altın mızrak görmek

Rüyada altın mızrak görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın mızrak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada altın mızrak görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mızrakla vurulmak eşinden yana huzurlu olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada mızrakla yaralanmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mızrakla balık avlamak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada mızrakla birini öldürmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kazancının azalmayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mızrakla adam öldürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada mızrak görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarının artacağına inanılır.

Rüyada yerde altın küpe bulmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments