Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mızrak görmek

Rüyada mızrak görmek

Rüyada mızrak görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yeni bir yol çizileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mızrak gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada mızrakla adam öldürmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Rüyada mızrakla vurulmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, donanımlı kılacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada mızrakla birini öldürmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada mızrakla yaralanmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Rüyada mızrakla balık avlamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet eder.

Rüyada altın mızrak görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mızrak görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments