Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin kubbesine çıkmak

Rüyada caminin kubbesine çıkmak

Rüyada caminin kubbesine çıkmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin kubbesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada caminin kubbesine çıkmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine tabir olunur.

Rüyada cami kubbesine çıkmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kubbeli cami görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada camii kubbesi görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kubbeli cami görmek güzel bir iş fırsatına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada cami kubbesi görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işarettir.

Rüyada caminin kubbesini görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kubbetüs sahrayı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments