Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami kapısından girmek

Rüyada cami kapısından girmek

Rüyada cami kapısından girmek kolaylıklara kavuşacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yüklü siparişler alacağına, haram mal yiyip içeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, isteklerinin erteleneceğine, arif kimselerden sayılacağına delalet eder.

Rüyada cami kapısından girmek gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Rüyada cami kapısından girmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada gelinlikle camiye girmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir camiye girmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada camiinin içine girmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla camiye girmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada camii ye girmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Rüyada camiye namaz kılmaya girmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments