Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide türbe görmek

Rüyada camide türbe görmek

Rüyada camide türbe görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide türbe gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada camide türbe görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbe bahçesi görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbeye fatiha okumak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbe ve mezar görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şeyh türbesi görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada türbede ışık görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada türbede kuran dinlemek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbede para görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments