Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide akşam namazını kılmak

Rüyada camide akşam namazını kılmak

Rüyada camide akşam namazını kılmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide akşam namazını kılmak gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada camide akşam namazını kılmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada camide akşam namazı kılmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazını kıldığını görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada akşam namaz kıldığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akşam namazının farzını kılmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, bolluk içine olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akşam namazının sünnetini kılmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada akşam namazını cemaatle kılmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments