Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami yıkmak

Rüyada cami yıkmak

Rüyada cami yıkmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, iç sıkıntısına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami yıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Rüyada cami yıkmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, onların başarıları ile gururlanacağına inanılır.

Rüyada yere yığılmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yığılmış buğday görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, eskileri yâd edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi yıkmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yığılmış odun görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıyı yıkmak mevkilerinin yüksek olacağına, kısmetinin bollaşacağına, ekmeğine leke süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yıkmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulur.

Rüyada yığılı taş görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments