Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yığılmış buğday görmek

Rüyada yığılmış buğday görmek

Rüyada yığılmış buğday görmek itibar kaybedeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, başarılarının sürekli olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yığılmış buğday gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yığılı buğday görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, arkadaştan görülecek faydaya, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yığılmış buğday görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski ev yıkmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, her istediğini alabileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir yeri yıkmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini yıkmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada ev duvarını yıkmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, fesat kimselerin çıkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada duvar yıkmak atılan adımların boşa çıkacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments