Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami yanması görmek

Rüyada cami yanması görmek

Rüyada cami yanması görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada cami yanması gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada cami yanması görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yanmış cami görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, gözyaşı döküleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada caminin yanmasını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına rivayet eder.

Rüyada para yanması görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, ilim irfan sahibi olacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulun yanmasını görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada yanmış halı görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların sürekli artacağına, zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü yanmış insan görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birini yanmış görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments