Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırlar görmek

Rüyada çamaşırlar görmek

Rüyada çamaşırlar görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada çamaşırlar gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Rüyada çamaşır makinesi satın almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşır görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Rüyada balkonda çamaşır asmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada ipten çamaşır toplamak mali gücünü yitireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küvette çamaşır yıkamak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada tele çamaşır asmak sorunların aşılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkanmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments