Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır makinesini çalıştırmak

Rüyada çamaşır makinesini çalıştırmak

Rüyada çamaşır makinesini çalıştırmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesini çalıştırmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada çamaşır makinesini çalıştırmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bozuk çamaşır makinesi görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çamaşır makinesi görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada makinede çamaşır yıkamak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni çamaşır makinesi almak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada çamaşır makinesinin patladığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, maaşının artacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makineye çamaşır atmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments