Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıntısı görmek

Rüyada cam kırıntısı görmek

Rüyada cam kırıntısı görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, eski enerjisini bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıntısı gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Rüyada cam kırıntıları görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıntısı yemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada cam kırıntısı toplamak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıntısı görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada ekmek kırıntısı görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ekmek kırıntılarını süpürmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek kırıntısı yediğini görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments