Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıntıları görmek

Rüyada cam kırıntıları görmek

Rüyada cam kırıntıları görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıntıları gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cam kırıntısı toplamak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıntısı görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıntısı yemek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıntıları görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada ekmek kırıntılarını süpürmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yerlerde kırıntı görmek rahat yüzü göreceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta ekmek kırıntısı görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments