Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam ev görmek

Rüyada cam ev görmek

Rüyada cam ev görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam ev gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Rüyada camlı ev görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada evde cam kırıkları görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve camdan girmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok camlı ev görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Rüyada camdan ev görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına inanılır.

Rüyada ev camı görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, başarı için fırsatların artacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada büyük camlı ev görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, gülen yüzünün de solacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada camları kırık ev görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments