Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalınan parayı bulmak

Rüyada çalınan parayı bulmak

Rüyada çalınan parayı bulmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada çalınan parayı bulmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada çalınan parayı bulmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada çalınan altını bulmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada çalınan cüzdanı bulmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada çalınan altınları bulmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sevdiği birine hediye alacağına işarettir.

Rüyada çalınan arabayı bulmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çalınan bir şeyi bulmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Rüyada çalınan eşyayı bulmak sorunlarının günden güne artacağına, sevinçli haberler alınacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalışarak para kazanmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments