Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çalanı görmek

Rüyada para çalanı görmek

Rüyada para çalanı görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çocuklarının fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para çalanı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada para çalamamak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ticaretinin açılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada para çalan birini görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada para çalanı yakalamak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada para çalanı görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çalan adam görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, hanenizde bolluk olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada flüt çalan birini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keman çalamamak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada müzik aleti çalan birini görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments