Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak atmak

Rüyada çakmak atmak

Rüyada çakmak atmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çakmak atmak gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada çakmak atmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde çakmak görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi çakmak görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çakmak satmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çakmak hediye etmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada çakmak hediye almak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüden çakmak almak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, şansızlığın kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmağa gaz doldurmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, en yukarılara çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments