Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzağı doğurtmak

Rüyada buzağı doğurtmak

Rüyada buzağı doğurtmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, düşmanlarını kaybetmeye, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada buzağı doğurtmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Rüyada buzağı doğurtmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada buzağı doğurduğunu görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Rüyada ineğin buzağı doğurduğunu görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan buzağı görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ahırda buzağı görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük buzağı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzağıya süt içirmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta buzağı görmek huzura ve rahata kavuşacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments