Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzağı kesmek

Rüyada buzağı kesmek

Rüyada buzağı kesmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, geleceğinin parlak olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ona şifa olmayacağına, şöhretli biri olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, huzurunun yerinde olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada buzağı kesmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Rüyada buzağı kesmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yavru buzağı görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada buzağının doğduğunu görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü buzağı görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada üçüz buzağı görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, şansının da döneceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş buzağı görmek işinin de hep yürüyeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada sarı buzağı görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz buzağı görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments