Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü buzağı görmek

Rüyada ölü buzağı görmek

Rüyada ölü buzağı görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, esenliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Rüyada ölü buzağı gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada ölü buzağı görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada ineğin buzağı doğurduğunu görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük buzağı görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzağı sevmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet eder.

Rüyada buzağıya süt içirmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta buzağı görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, şaşkın olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzağı doğduğunu görmek geçiminin zor hale geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada inek ve buzağı görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments