Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kazan görmek

Rüyada altın kazan görmek

Rüyada altın kazan görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, biraz dinleneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada altın kazan gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Rüyada altın kazan görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet eder.

Rüyada sınavda kazanamamak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada yanmış kazan görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sınavı kazanamamak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Rüyada bakır kazan görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada mezar kazan birini görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada okulu kazanamamak eşlerin boşanacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kazı kazan görmek işinin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments