Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazan birini görmek

Rüyada mezar kazan birini görmek

Rüyada mezar kazan birini görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, başarı ve zafer kazanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hainlik yapacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazan birini gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada mezar kazan birini görmek anne babayla ters düşüleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada mezar kazanı görmek işlerinde kara geçeceğine, Tövbe Edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazan görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazanları görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazan adam görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kpss sınavını kazanamamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sınavı kazanamamak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, refah düzeyinin artacağına delalet eder.

Rüyada yanmış kazan görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments