Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük şeker görmek

Rüyada büyük şeker görmek

Rüyada büyük şeker görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, iş hayatında saygı göreceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işaret eder.

Rüyada büyük şeker gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada büyük şeker görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük şeker yemek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada siyah şeker görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, bazı konularda konuşulacağına, endişelerini silip atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz şeker yemek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz pamuk şeker görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, muradınıza ereceğinize işaret eder.

Rüyada şekerli çay içmek şansın döneceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments