Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek

Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek

Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek para ve zaman ayıracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bayram şekeri dağıttığını gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada şeker bayramı görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada bayram şekeri yemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, Allah katında yükseleceğine işaret eder.

Rüyada bayram şekeri görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine bayram şekeri vermek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada bayram şekeri yediğini görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayram şekeri satmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments