Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kalıbı görmek

Rüyada altın kalıbı görmek

Rüyada altın kalıbı görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kalıbı gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada altın kalıbı görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulur.

Rüyada altın kalıp görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kalıp altın görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise kalıbı görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kalıp beyaz peynir görmek işlere nazar değeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kek kalıbı görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kalıp peynir görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalıp çikolata görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments