Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalıp altın görmek

Rüyada kalıp altın görmek

Rüyada kalıp altın görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalıp altın gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Rüyada altın kalıp görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kalıbı görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada kalıp altın görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalıp çikolata görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada sabun kalıbı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz sabun kalıbı görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kalıp peynir görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada buz kalıbı görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gelirinden yana memnun olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments