Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük otobüs kullanmak

Rüyada büyük otobüs kullanmak

Rüyada büyük otobüs kullanmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, önemli yerlere geleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük otobüs kullanmak gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Rüyada büyük otobüs kullanmak rüya sahibinin kazancının artacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada beyaz otobüs kullanmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin otobüs kullandığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse kullanmak rahat bir hayata sahip olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin otobüs kullandığını görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada otobüsü kullanmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının otobüs kullandığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada belediye otobüsü kullanmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments