Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse kullanmak

Rüyada otobüse kullanmak

Rüyada otobüse kullanmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada otobüse kullanmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Rüyada otobüs kullanmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının otobüs kullandığını görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye otobüsü kullanmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada belediye otobüs kullanmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , maddi kayıpların sona ereceğine, gönül gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsü kullanmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin otobüs kullandığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada büyük otobüs kullanmak beklenmedik kapıların açılmasına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iett otobüsü kullanmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, büyük zararlar getireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments