Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızını emzirmek

Rüyada kendi kızını emzirmek

Rüyada kendi kızını emzirmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kendi kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada kendi kızını emzirmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, doyasıya sefasını süreceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada kızının bebek emzirdiğini görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızını emzirdiğini görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını emzirmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı çocuğu emzirmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın bebek emzirdiğini görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada kızı emzirmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments