Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakıl taşı görmek

Rüyada çakıl taşı görmek

Rüyada çakıl taşı görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada çakıl taşı gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada yolda çakıl taşları görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Rüyada denizde çakıl taşı görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli çakıl taşları görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında çakıl taşları görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada çakıl taşı görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde çakıl taşı görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerinin gerileyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments