Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın hızma görmek

Rüyada altın hızma görmek

Rüyada altın hızma görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kötü haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın hızma gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada altın hızma takmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın hızma görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada hız motoruna binmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada burnuna hızma taktığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalettir.

Rüyada motosikletle hız yapmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hızırı görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet eder.

Rüyada hız teknesi görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments