Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızırı görmek

Rüyada hızırı görmek

Rüyada hızırı görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızırı gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek ününü ülke dışına taşıyacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada hızırla konuşmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hızır olduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Rüyada hız motoruna binmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada taşlı hızma görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada motosikletle hız yapmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments