Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük eve sahip olmak

Rüyada büyük eve sahip olmak

Rüyada büyük eve sahip olmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Rüyada büyük eve sahip olmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük bir ev sahibi olmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir eve sahip olmak zenginliğini kaybedeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada büyük ev sahibi olmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir eve sahip olduğunu görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada güzel bir ev sahibi olmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş ev sahibi olmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada ev sahibiyle tartışmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments