Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ekmek yapmak

Rüyada büyük ekmek yapmak

Rüyada büyük ekmek yapmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada büyük ekmek yapmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalettir.

Rüyada büyük ekmek görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ekmek almak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük somun ekmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, edilen duaların tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir ekmek görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada büyük pide ekmek görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada büyük ekmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ekmekler görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments