Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ekmek almak

Rüyada büyük ekmek almak

Rüyada büyük ekmek almak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük ekmek almak gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bazı konular ya da tartışmalar daha karmaşık hal alabilir veya direkt cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük pide ekmek görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına inanılır.

Rüyada büyük ekmek almak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Rüyada büyük ekmekler görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük somun ekmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük ekmek görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ekmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada büyük ekmek yapmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ekmek görmek ekmeğinin de artacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments