Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük deve görmek

Rüyada büyük deve görmek

Rüyada büyük deve görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük deve gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada büyük deve görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük deve görmek övgü dolu sözler işiteceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir deve görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz develer görmek büyük kayıplara uğrayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve öldürmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve resmi görmek bir araya geleceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada deve yükü görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ deve eti görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments