Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir şehir görmek

Rüyada büyük bir şehir görmek

Rüyada büyük bir şehir görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir şehir gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük şehir gezmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak ruhani önderlik yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir şehir görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına inanılır.

Rüyada suyun altında şehir görmek sıkıntı yükleneceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada şehir gezmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sürekli yerinde sayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek daha çok dünya malı edineceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments