Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir bit görmek

Rüyada büyük bir bit görmek

Rüyada büyük bir bit görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işarettir.

Rüyada büyük bir bit gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Rüyada büyük bit öldürmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, dertlerine derman arayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada çok büyük bit görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kafada büyük bit görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir bit görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada büyük bit görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, merdiven atlayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz bit görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada saçta büyük bit görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, amacına ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bit pire görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments