Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük babaanne görmek

Rüyada büyük babaanne görmek

Rüyada büyük babaanne görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yokluk içine gireceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, verdiği sözleri tutacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük babaanne gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada ölmüş büyük babaanneyi görmek bununla yüceleceğine, kendi geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Rüyada büyük babaanne görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada üvey babaanne görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek kötü durumların ortadan kalkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babaannenin hasta olduğunu görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, yüzünde güller açacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaannesinin öldüğünü görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babaanne görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babaannesine sarılmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments