Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaannenin hasta olduğunu görmek

Rüyada babaannenin hasta olduğunu görmek

Rüyada babaannenin hasta olduğunu görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada babaannenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Rüyada hasta babaanne görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine yorulur.

Rüyada babaannenin hasta olduğunu görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada ölen babaanneyi hasta görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba ve babaanne görmek hayırlı olayların yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada babaannemi görmek daha güzelleşeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulur.

Rüyada babaannesini ölmüş görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayatını ailesine adayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada babaanneyi öpmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, önemli kişi haline geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments