Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük arı görmek

Rüyada büyük arı görmek

Rüyada büyük arı görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük arı gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Rüyada siyah büyük arı görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, endişelerinin son bulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada büyük bal arısı görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük arılar görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir arı görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük arı görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah arı görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya yorulmaktadır.

Rüyada büyük eşek arısı görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük sarı arı görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments