Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest almak

Rüyada büyük abdest almak

Rüyada büyük abdest almak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada camide büyük abdest yapmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak işlerin aksamayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti temizlemek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestini çamaşırına yapmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments