Rüyada burundan öpülmek

Rüyada burundan öpülmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kısmetlerin artacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burundan öpülmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada çirkin burun görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada ölümle burun buruna gelmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada burunda sivilce görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada burun karıştıran birini görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kesilmesi görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalettir.

Rüyada uzun burun kılı görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top