Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun kırıldığını görmek

Rüyada burnunun kırıldığını görmek

Rüyada burnunun kırıldığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, adının ülke dışında yayılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada burnunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada burnunun kırıldığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada burnun kırıldığını görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunun kırıldığını görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Rüyada burnu kırılmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işarettir.

Rüyada burnunun kırılmasını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada burnundan bir şey çıktığını görmek kişinin başarılarının artacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek memur ise terfi edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada burnuna hızma takmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments