Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bülbül görmek

Rüyada beyaz bülbül görmek

Rüyada beyaz bülbül görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hastalıkların son bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bülbül gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz bülbül görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bülbül yuvası görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada hint bülbülü kuşu görmek yaşam standartlarının artacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bülbül yumurtası görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada ölü bülbül görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Rüyada arap bülbülü görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Rüyada bülbül görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Rüyada hint bülbülü yakalamak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments