Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık yıkandığını görmek

Rüyada bulaşık yıkandığını görmek

Rüyada bulaşık yıkandığını görmek keyfinin yerine geleceğine, söz sahibi olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bulaşık yıkandığını gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada yağlı bulaşık yıkamak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işarettir.

Rüyada bulaşık yıkayan görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış bulaşık görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık deterjanı almak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bulaşık makinesi görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt bulaşığı görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada yağlı bulaşık görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments